top of page

Gewoon zoals we zijn...

Bijgewerkt op: 15 feb. 2022


De muizen maken kennis met de breuken op een gezonde manier. Als ze de juiste stambreuk vinden, mogen ze een stukje van hun eigen mandarijn eten. Op deze manier zit de leerstof er snel en goed in 🤣
De giraffen leren hoe de decimale getallen gevormd worden m.b.v. stoepkrijt en de tegels van de speelplaats. Ook de kinderen thuis volgen mee als de technologie het toelaat. 🙂
Af en toe genieten we ook van mega verassingen. Het bezoek van juf Siel en kleine Ida kleurde onze dag!! Ida is een prachtige meid en super flink. Dat de muizen en giraffen juf Siel missen, staat als een paal boven water. De kinderen hadden allerlei mooie geschenkjes bij. Juf Siel vond alles super, enkel de fop pamper was ietsje minder bruikbaar 🤣. Dankjewel juf Siel en hopelijk tot snel!

Uiteraard genieten we ook van een buitenles taalbeschouwing. We schrijven het alfabet op de muur en leren alles juist ordenen op alfabetische volgorde. We werken met een woordenboek en ontdekken wat synoniemen zijn.


Zoals jullie zien werken we graag met concrete materialen. Hiervoor hebben we 1 motto: zien = leren


Mochten we kunnen gingen we elke dag het bos in.

Gelukkig kan je 1 dag extra het bos in met deze 'buitenjuf'. Doe mee met de veiling en sluit je aan bij de groep kinderen. De opbrengst gaat naar materiaal voor de speelplaats.


https://www.facebook.com/1097735626953223/posts/5056553744404705/51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page