top of page

Eigenwijze (w) onderzoekers maart

Eindelijk kon onze uitstap aan de Meerpaal plaatsvinden. Dankzij het zalige weer konden we er ten volle van genieten.

Dat genieten namen we letterlijk. We zijn . gestart met verstoppertje. Nu dat we eens niet kletsnat werden tijdens de uitstap mocht dit zeker niet ontbreken.


Vervolgens stond "een lesje" beeld op het programma. Land art. Maak zelf een kunstwerk met de natuur om je heen. De 🦊 en de 🦉 beschikken duidelijk over een hele boel creativiteit. De resultaten waren dan ook heel knap!


Jammer genoeg vonden in de natuur ook heel veel afval. Dankjewel Nora, Delvey, Kira en Redouan om het afval te verzamelen.Na het kunstige gingen we verder met taal. We herhaalden enkele moeilijke woorden uit ons dictee met behulp van een spel en door ze in het zand op te schrijven.


Verder kwamen ook heel wat zegswijzen en spreekwoorden met "bos" en "hout" aan bod. De leerlingen beelden de zegswijzen uit en samen zochten we naar het kaartje met de juiste betekenis.Tot slot genoten we aan het water nog van het zonnetje en sloten we de dag af met een spel.

😎☀️
42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Workshop Reddingshonden Op daltonschool XCL eigenwijs hadden ze een workshop over Reddingshonden. De kinderen vonden het heel leuk. Wij gaan het hebben over hoe dat in zijn werk ging. Leren kennen In

(Auteurs)Lezing bib We waren de 25ste Oktober naar een lezing geweest van de bib Lommel. Er was een illustrator Louqze Perdieusdie die de boeken tekende van 321 weetjes over.... Zo waren er verschille

bottom of page