top of page
  • Juf Ilse

Een kijkje in de week van de ๐ŸŠ en de ๐Ÿฆ van juf Ilse

Er kwamen deze week heel wat leuke dingen op ons pad in de klas!

We kregen van de klas van juf Nathalie eitjes van hun wandelende takken. En Siebe had kleine wandelende takjes en wandelende blaadjes mee voor in de klas. Dus we gingen eens op onderzoek!

Hoe zien die eitjes eruit? Hoe zien de wandelende takjes eruit? Hoe moeten we ze verzorgen? Wat eten ze?

We zijn benieuwd wat we er nog allemaal over gaan ontdekken ๐Ÿคฉ

De kleuters hebben deze week ook helemaal zelf een toneel in elkaar gestoken! Ze dachten zelf na: Wat gaan we doen tijdens het toneel? Waar moet het publiek zitten? Hoeveel ticketjes hebben we nodig? Moet er een pauze zijn?

En dan was het zover! De ticketjes waren gecontroleerd, het publiek zat, dus het toneel kon beginnen! Wat hadden ze een plezier! ๐ŸŽญ

Nadien hebben we samen eens gekeken naar wat er al goed ging en wat er minder verliep. We reflecteerden samen door het IK-plan in te vullen!


In de bouwhoek gingen de kleuters deze week ook goed aan de slag! ze maakten zelf een glijbaan. We gingen samen eens kijken naar wat het beste van de glijbaan gleed/rolde. Een auto? Een speelgoed dier? Een balletje? Een knikker?

De knikker rolde het beste en het verste! Maar soms zelfs een beetje te ver!

Dus we dachten eens na of we op het einde van onze knikkerbaan niet iets konden maken dat de knikker zou opvangen. Wat een knappe bouwers hebben wij toch in de klas! ๐Ÿ‘ทโ€โ™€๏ธ

Zou onze knikkerbaan volgende week nog groter worden? ๐Ÿคฉ


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page